Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

€ 46,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
XENARC COOL BLUE INTENSE - ontdek die moderne kijk op hoog vermogen! Met zijn extra blauwe xenonlicht met hoog contrast, spreekt deze autolamp vooral klanten aan die van de perfecte combinatie van stijlvol en individueel ontwerp met uitzonderlijke wegverlichting houden. Het hightech xenonlicht met kleurtemperaturen tot 6000 Kelvin komt met een zeer efficiënte technologie, een briljant effect en een compromisloos ontwerp. Dankzij een speciaal vulsysteem dat wordt gebruikt in plaats van conventionele coating, straalt de lamp extra blauw licht uit. Dit stijlvolle licht creëert een opvallend effect dat u helpt beter te worden gezien door andere automobilisten. Ontdek het uitzonderlijk heldere en briljante blauwe licht met maximaal 6000 Kelvin en 20% meer licht! Met XENARC COOL BLUE INTENSE verandert de nacht in dag. Let op: XENARC-lampvervanging wordt aanbevolen om door een professional te worden uitgevoerd.

Verzendkosten

€ 6,00 

€ 46,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Geachte bezoeker,

Wegens omstandigheden wordt er tussen 24-09-2021 en 30-09-2021 geen orders verwerkt. Er is ook geen contact mogelijk met ons tussen die tijd.
Orders zullen pas na 01-10-2021 verzonden worden.

Bedankt voor uw medewerking.

Groet,

Team XENONL