Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

€ 57,20
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
XENARC NIGHT BREAKER LASER is het helderste OSRAM xenonlicht. Deze krachtige lamp met efficiënte xenon-technologie zorgt voor een beter zicht op de weg: tot 200% meer helderheid in vergelijking met de minimale wettelijke norm. Meer licht maakt het mogelijk om verder te zien en daarom sneller te reageren. Hieraan is de tot 250 meter lange bundel en tot 20% witter licht toegevoegd, in de buurt van laserlook (vergeleken met de minimale wettelijke norm). Ontdek de pure prestaties van XENARC NIGHT BREAKER LASER - het krachtigste xenonlicht van OSRAM, beschikbaar in D1S, D2S, D3S en D4S. Let op: XENARC-lampvervanging wordt aanbevolen om door een professional en in paren te worden uitgevoerd.

Verzendkosten

€ 6,00 

€ 57,20
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Geachte bezoeker,

Wegens omstandigheden wordt er tussen 24-09-2021 en 30-09-2021 geen orders verwerkt. Er is ook geen contact mogelijk met ons tussen die tijd.
Orders zullen pas na 01-10-2021 verzonden worden.

Bedankt voor uw medewerking.

Groet,

Team XENONL