Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

€ 39,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
XENARC ORIGINELE lampen imponeren met een breed assortiment en de betrouwbare OEM-kwaliteit. Succesvol gebruikt in miljoenen nieuwe auto's van gerenommeerde fabrikanten, hetzij als standaarduitrusting of originele reserveonderdelen. Met een kleurtemperatuur tot 4.500 Kelvin is hun licht dichter bij natuurlijk daglicht dan conventioneel halogeenlicht met 3.200 Kelvin - en is dus aangenamer voor de ogen. Dankzij de indrukwekkende lichtintensiteit zorgen de lampen voor beter zicht op de weg. De duurzame lampen fungeren als originele reserveonderdelen van uw voertuig en overtuigen door hun lange levensduur. OSRAM biedt 4 jaar garantie op XENARC ORIGINAL-lampen. Let op: XENARC-lampvervanging wordt aanbevolen door een professional uit te voeren.
 

Verzendkosten

€ 6,00 

€ 39,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Geachte bezoeker,

Wegens omstandigheden wordt er tussen 24-09-2021 en 30-09-2021 geen orders verwerkt. Er is ook geen contact mogelijk met ons tussen die tijd.
Orders zullen pas na 01-10-2021 verzonden worden.

Bedankt voor uw medewerking.

Groet,

Team XENONL